Logoped Hanne


http://urplay.se/Produkter/192097-UR-Samtiden-Grav-sprakstorning-2015-Arbetsminne-och-sprak#embedHanne Uddling, legitimerad logoped


Rademachergatan 21, 632 20 Eskilstuna


KARTA                                                 telefon 0733-341418

logoped@hanne.se


Hanne Uddling


Jag är bosatt i Strängnäs men har logopedmottagningen Språklustan i Eskilstuna.


Förutom utredningar "hemma" så föreläser jag för lärare, assistansbolag och utbildar arbetslag kring kommunikation, läs- och skrivsvårigheter, språkstörning, ätsvårigheter och afasi.


Logopedexamen tog jag 1990 i Lund. Första åren arbetade jag inom landstinget, men sedan 1999 kör jag logopedin i egen privat regi.


Jag  är konsulterande logoped åt

Riksgymnasiet för Döva och hörselskadade i Örebro (Diagnos språkstörning). 


Övrig tid (?) föreläser jag och har utbildning/handledning av arbetslag.

Från  föreläsningsutvärderingar:

"Bästa föreläsningen. Intressant och inspirerande!"


"Duktig och inspirerande föreläsare som fångar med mycket humor. Ämnet är och kommer alltid att vara, mycket relevant för oss assistenter."


"Hanne är en otroligt duktig föreläsare och logoped som jag hoppas få höra fler gånger. Hennes proffsiga sätt att delge sina erfarenheter och hennes härliga humor smittar av sig och hjälper koncentrationen att vara på topp under hela föreläsningen. Älskar att lyssna på Hanne! Mycket nytt att tänka på och mycket att ta med sig vidare!"

Föreläsningar


En timma eller en tvådagarskurs. För  ett arbetslag eller för en skola. Kontakta mig med dina önskemål.

Utbildningar

Jag reser över hela landet för föreläsningar eller utbildningar av arbetslag. Heldagsutbildning med inledande besök av servicegarant på hemmaplan brukar vara den skjutsen som man behöver för att komma igång med nya arbetssätt.


Ring eller maila om du vill höra mer om vad en skräddarsydd utbildningsdag skulle kunna innebära för dig  och din servicegarant eller för din skola/kommun.


Copyright © All Rights Reserved