Om mottagningen
Hanne Uddling, legitimerad logoped


Rademachergatan 21, 632 20 Eskilstuna


KARTA                                                 telefon 0733-341418

logoped@hanne.se

Språklustan


Logopedmottagningen Språklustan ligger på Rademachergatan 21.  Språklustan delar lokaler med sjukgymnasterna i Riohuset  centralt i Eskilstuna. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten och  mottagningen ligger nära både Fristadstorget med alla busshållplatser och tågstationen.


Det finns hiss och lokalerna är tillgängliga med rullstol.Här finns karta.


 

Öppettider


Det går bra att komma till Logopedmottagningen Språklustan  nästan alla dagar i veckan. Väntetiderna är korta. Om du är skriven på Vårdcentralen Smeden kan du höra  om du kan få en remiss hit, då står vårdcentralen för halva kostnaden.

Patientgrupper


Barn med språkförsening eller språkstörning. Stamning, skenande tal. Läs- och skrivutredningar, Strokepatienter med afasi eller ät- och sväljsvårigheter Uttalssvårigheter både hos barn och vuxna.  mm

 

Dyslexiutredningar vuxna och skolbarnsutredningar

Region Sörmland har valt att inte gå vidare med ett avtal med Logoped Hanne AB och det är därför inte möjligt att skicka remisser för utredningar som ska bekostas av landstinget. Privata patienter och utredningar görs. I övrigt får man kontakta sin logopedmottagning eller vända sig till Stockholms läns landsting där avtal finns med privata logopeder. (Remisstvång). 

 

Copyright © All Rights Reserved